Over ons

MK Reiniging is een fris, flexibel en bruisend reinigingsbedrijf gevestigd in Zuid-Holland. Een bedrijf dat probleemoplossend met u meedenkt. Onze focus: zorgen voor die representatieve uitstraling en verlengen van de levensduur van uw bezit. Dat is de uitdaging waar wij voor gaan.

Voor wie werken wij?

MK Reiniging richt zich op zowel particulieren als bedrijven. Tevens werken we voor instanties en de overheid.

Hoe werken wij?

We gebruiken hogedrukreiniging voor het verwijderen van aangekoekte productieresten of aangekoekte restanten die niet gewenst zijn. Hoge druk is een effectieve reinigingstechniek die diep reinigend werkt. Wij maken gebruik van hogedruk-waterstraal units met verschillende drukken van 30 tot wel 350 bar met een temperatuur tot 99 graden. De hogedrukreiniging wordt handmatig (met hogedrukpistolen of hogedruklansen) uitgevoerd.
Bij ons weet u het zeker: MK Reiniging kan snel aan de slag en gaat grondig te werk.

Waar werken wij?

Vanuit de thuisbasis Sliedrecht werken we geografisch gezien voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Daarnaast voeren we ook projecten uit in de omgeving van Utrecht en Amsterdam.

Waarom kiezen voor MK?

Omdat MK Reiniging enthousiast wordt van het reinigingen van uw bezit, zodat het weer straalt als nieuw! Ons hoogste doel is een tevreden klant en een mooi resultaat. Wij werken tegen een scherpe prijs. Daarnaast streven wij altijd naar een milieuvriendelijke aanpak.

Voordat u voor MK Reiniging kiest, komen wij graag bij u kennismaken. Inclusief een gratis demonstratie op locatie! Dit schept vertrouwen en geeft u én ons inzicht in hoe wij het werk aanpakken. Geen verrassingen achteraf dus!

Service

Persoonlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn transparant en staan altijd open voor overleg. Vooraf en tijdens de werkzaamheden denken we graag met u mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op!