Gevelreiniging

De traditionele reinigingsmethode voor een gevel is het stralen van de buitenmuren.  Met een zandachtige substantie wordt de gevel gronding schoon gemaakt. MK-Reiniging heeft echter gekozen om de laatste trend in de hogedruktechniek te volgen. De meeste gevels kunnen namelijk uitstekend met water gereinigd worden. Dit gebeurt met een speciale heetwaterreiniger waarbij water verhit wordt tot stoom.

Onze aanpak

De heetwaterreiniger verhit het water tot 99°C en wordt met zo’n 200 bar op uw gevel gespoten. Deze krachtige combinatie van druk en temperatuur zorgt ervoor dat vuil eerst zachter wordt, losweekt en vervolgens door de druk wordt afgespoten. Tot slot zal uw gevel behandeld worden met een speciale coating om vuil en vocht op afstand te houden, waardoor het zijn waarde en uitstraling zal behouden. Hierdoor zal uw gevel minder snel aan een nieuwe reinigingsbeurt toe zijn.

Voordelen van stoomreiniging

Met deze methode zullen chemische reinigingsmiddelen steeds minder nodig zijn (alleen bij hardnekkig vuil kunnen we dit wel gedoseerd inzetten). Bovendien heeft deze methode het voordeel dat het veel minder inslag geeft, waardoor ook oude panden kunnen worden gereinigd zonder dat er beschadiging optreed.

MK Reiniging staat ook voor u klaar wanneer op uw mooie, nieuwe gevel een witte uitslag zichtbaar is.

Nodig ons uit om ons te laten beoordelen of uw gevel geschikt is voor hogedrukreiniging! Daarbij kunnen wij direct een demonstratie van onze aanpak geven (inclusief proefstukje) en vervolgens een offerte op maat maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!