Graffiti verwijdering

Illegale graffiti, het is vrijwel overal aanwezig en vaak lastig te verwijderen. Dit komt omdat graffiti vaak uit overlappende verflagen bestaat, als dit niet op grondige wijze wordt gereinigd is er grote kans dat er moeilijk herstelbare of zelfs onherstelbare schades ontstaan. De graffiti moet dan ook op professionele wijze worden gereinigd, rekening houdend met de soort graffiti en de ondergrond waarop de graffiti is aangebracht.

Onze aanpak

MK Reiniging pakt dit aan door de graffiti hogedrukreiniging. Door middel van stoom wordt er met hoge druk tegen de gevel gespoten. Zie ook gevelreiniging. Het hangt van het type ondergrond en graffiti af of dit voldoende is. Eventueel is het noodzakelijk om een reinigingsmiddel toe te voegen. Nadat de gevel of object is gereinigd, is het mogelijk om een speciale coating (beschermlaag) aan te brengen. Deze coating zorgt ervoor dat eventuele herhaling van de graffitivervuiling sneller en voordeliger te verwijderen is.

Nodig ons uit om de graffiti direct te laten verwijderen! Uiteraard kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte opvragen, eventueel voorafgegaan door een demonstratie (proefstukje) op locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!